Ugradbeni ormar po mjeri

Što mislite koji je najpopularniji komad namještaja za odlaganje stvari?
Naravno, radi se o ugradbenom ormaru po mjeri od poda do stropa. Našem vjernom čuvaru modnih krpica koji se svakodnevno bori s viškom stvari, njihovom organizacijom i raspodjelom u želji da nam olakša svakodnevicu. Prostora nam uvijek treba! Trebaju nam spremišta javna i tajna, vidljiva i nevidljiva! A najiskoristiviji komad namještaja je upravo ugradbeni ormar po mjeri. Dostupne su izvedbe s kliznim ili klasi
čnim vratima, a moguće ih montirati u bilo kojemu prostoru. Zanimljive su izvedbe za potkrovlja s koso rezanim frontama. Najveća prednost ugradbenih ormara je samostalno organiziranje unutrašnjosti. Pametno iskoristimo svaki centimetar!

Kuhinje po mjeri

Kuhinja je vladarica doma. Mjesto spravljanja hrane, lizanja kuhače, krčkanja mesa, miješanja mirisa i stvaranja zazubica. Mogli bi reći da je to najfrekventniji prostor u stanu. Kuhinja okuplja ukućane a domaćica je stvara po svojoj mjeri. To je prostor nastajanja inspiracije, pa stoga treba biti pažljivo i s mjerom dotjeran uzimajući u obzir estetsku i funkcionalnu komponentu. 
Prema vašim zamislima, a našim prijateljskim savjetima i prijedlozima, prema preciznim skicama položaja instalacija upustit ćemo se u izradu 3D vizualizacije, sve dok zajednički ne pronađemo optimalno rješenje. Znajte da kuhinje po mjeri ne poznaju standarde i da možete promišljati izvan okvira. To bi značilo da npr. radna ploha može biti na visini koju poželite ili da prozor za koji mislite da smeta, bez problema možemo uklopiti u postojeći dizajn.

Poslovni prostor po mjeri

Otvarate ordinaciju, trgovinu ili bistro, te shodno djelatnosti želite izraditi namještaj po mjeri, rado ćemo vam pomoći! Zapitajte se kakvu atmosferu želite stvoriti u prostoru, odnosno kakav dojam želite ostaviti na potencijalnog kupca? Razmislite u kakvom se prostoru vi ugodno osjećate? Ovisno o odgovorima na sva ova pitanja, prostor može biti izuzetno ekskluzivan, elegantan, a pri tome i funkcionalan. Također, ovisno o stilu, odlučit ćete se za moderan ili klasičan pristup.
Kombinirajući bogato iskustvo, individualan pristup, suvremenu tehnologiju i inovativne ideje, vrlo precizno i elegantno opremit ćemo i najzahtjevniji poslovni prostor.
Kako biste lakše doživjeli samu ideju opremanja, idejna rješenja prikazat ćemo 3D vizualizacijom projekta.

Dnevni boravak po mjeri

Na spomen dnevnog boravka svatko od nas osjeti ugodu i mekoću. To je mjesto dobrih vibracija, opuštanja i druženja s najdražima. Uz prvotnu funkciju maženja svakog člana obitelji, namještaj po mjeri u dnevnom boravku mora osigurati i dovoljno prostora za odlaganje stvari, a da prostor pri tome ostane prozračan. To zna biti izazov, no uvijek o tome mislimo i pronađemo sretno rješenje na zadovoljstvo naših klijenata i nas samih. Za čim ugodniji prostor dnevnog boravka prema vašoj želji izrađujemo: sjedeće garniture, komode, regale, stolove, stijene s policama ili elementima, stalke za TV i sve ono što zamislite. S ciljem čim dužeg trajanja namještaja, pomoći ćemo vam odabrati materijale jednostavne za kasnije kombiniranje s drugim, manje trajnim namještajem.

Kupaonica po mjeri

Kupaonica je obično manja prostorija za koju je izuzetno važno da je oku ugodna i funkcionalna. Nebrojene su kombinacije osnovnih elemenata kupaonskog namještaja koje prvenstveno ovise o prostornim mogućnostima, navikama ukućana, načinima korištenja i proračunu. Ovaj, tehnološki najzahtjevniji dio doma ujedno je prostor odmora i ugodne atmosfere koju stvaraju pomno odabrani detalji. Najbitnije značajke kupaonskoga namještaja su da je Vašemu oku ugodan i izrazito postojan radi specifičnih uvjeta koje vlaga i temperatura stvaraju u kupaonicama. Na vama je da odaberete tonove i stil namještaja, a na nama je da s velikom pažnjom pristupimo koncipiranju kupaonskog prostora s ciljem maksimalne iskoristivosti ujedinjenog u profinjenu i elegantnu cjelinu!

3D vizualizacija

Opremanje doma ili poslovnog prostora namještajem po mjeri velika je i dugoročna investicija. Zato je vrlo važno odabrati pametno, ugodno i funkcionalno. Pri tome, bitan je pravi dojam veličine i rasporeda prostorija kako bi dobili osjećaj cjelovitosti i zatvorenog kruga. Znajući da nemamo svi jednako razvijenu mogućnost vizualizacije prostora, za vas pripremamo gratis virtualnu šetnju vašim budućim prostorom.
Imati mogućnost doživjeti i osjetiti vlastiti prostor prije početka radova, spoznati interijer kao cjelinu odabranih elemenata s dodanim detaljima, rasvjetom i ambijentalnom atmosferom, velika je prednost i gotovo bezuvjetna karika procesa opremanja doma, odnosno izrade namještaja po mjeri. Kod nas je to obavezan korak koji poklanjamo svim našim klijentima.