Dnevni boravak - regali, komode, stolovi...

Namještaj po mjeri za prostor opuštanja i druženja

Dnevni boravak je izrazito važna prostorija u svakom domu i ključno je da svoj prostor opremite funkcionalnim i atraktivnim namještajem, u čemu ćemo vam rado pomoći!

Dnevni boravak je  prostorija u kojoj provodite većinu slobodnog vremena, družite se s obitelji i prijateljima. Zato je od velike važnosti odabir namještaja koji će pridonijeti ugodnoj atmosferi, a istovremeno će biti otporan i izdržljiv te vas služiti godinama. Ako i vi razmišljate ovako, pravo rješenje za vas je namještaj po mjeri, za baš vaš, jedinstveni i poseban dnevni boravak.

Na spomen dnevnog boravka svatko od nas osjeti ugodu i mekoću. To je mjesto dobrih vibracija, opuštanja i druženja s najdražima. Uz prvotnu funkciju maženja svakog člana obitelji, namještaj po mjeri u dnevnom boravku mora osigurati i dovoljno prostora za odlaganje stvari, a da prostor pri tome ostane prozračan. To zna biti izazov, no uz naše vodstvo pronaći ćemo sretno rješenje, na vaše i naše zadovoljstvo. Namještaj za  dnevni boravak može biti  nevjerojatno raznovrstan jer dolazi u različitim stilovima, a klijent može birati između raznovrsnih materijala, boja i uzoraka, a kako bi krajnji rezultat bio ugodan i funkcionalan pobrinuti ćemo se mi u Studiu Stanca.

Što je važno znati kada planirate urediti dnevni boravak?

Na samom početku važno je nacrtati prostor koji nam je na raspolaganju i pronaći središnju točku oko koje ćemo organizirati namještaj – idealna rješenja prikazat ćemo vam uz pomoć 3D vizualizacije projekta

Idealno je da vam dnevni boravak preko dana bude na djelu stana ili kuće s puno dnevne svjetlosti

Manje je više – ostavite si mjesta za razvoj vašeg stila kroz godine jer naknadnim dodavanjem detalja ili pak pokojeg komada namještaja po mjeri možete na jednostavan način osvježiti svoj dnevni boravak

Osmislite raspored namještaja tako da stvorite ugodnu atmosferu koja potiče druženje, ali istovremeno vodite računa o protoku i neometanom prolasku s jedne strane prostora na drugu

Imajte na umu da je dnevni boravak prostorija u kojoj će boraviti svi ukućani stoga bi trebala odgovarati i raznovrsnim potrebama svakog člana kućanstva

Osvježite svoj dnevni boravak s novim komadom namještaja po mjeri

Ako vam treba ili pak posjedujete  u dnevnom boravku  neki komad namještaja po mjeri, ali ste se zaželjeli osvježenja prostora s nekim novim elementom pobrinuti ćemo se osmisliti komad namještaja koji će pristajati uz već postojeći. Za čim ugodniji prostor dnevnog boravka prema vašoj želji izrađujemo: komode, regale, viseće ormariće, stolove, stijene s policama ili elementima, viseće ormare, klizne ormare, stalke za TV, biblioteke  i sve drugo što zamislite ili biste htjeli imati u svom dnevnom boravku.

S  ciljem da vam namještaj u dnevnom boravku bude što kvalitetniji i dugotrajniji, pomoći ćemo vam odabrati materijale  jednostavne za kombiniranje s drugim dekoracijama ili komadima namještaja.

Namještaj po mjeri vašeg životnog prostora je dugotrajna investicija u kvalitetu, slobodno nam je javite bilo da osmišljavate novi dnevni boravak ili samo želite osvježiti stari.

Pogledajte namještaj po mjeri izrađen u našoj radionici

Ono što nam se kod njih posebno svidjelo je njihova kreativna ideja, profesionalizam, točnost, pristupačnost, pedantnost, iskreno mišljenje i savjet te smo uživali raditi sa njima. Jednostavno all in one.

- Manuela i Sanjin -

Zakažite sastanak u našem salonu

Odgovoriti ćemo na sva vaša pitanja, pokazati materijale i uzorke te vas savjetovati u odabiru najboljeg rješenja za vaš dom ili ured.