Ugradbeni ormari, rješenje po vašoj mjeri

Često se zapitate od kud su stigle sve te stvari, bilo da su tu iz potrebe ili imaju sentimentalnu vrijednost, definitivno ih ima previše i nemate kamo s njima. Pošto preseljenje u veći prostor često nije opcija, razmislite o ideji da povećate već postojeći skladišni prostor, u čemu ćemo vam rado pomoći. Jedan ili nekoliko manjih ugradbenih ormara po mjeri, osigurat će bolju organizaciju  prostora. Samo zamislite sve vaše jakne i kapute krasno posložene, uredne s dovoljno mjesta za sve tenisice, cipele, role i kopačke. Zamislite kako bi bilo vidjeti pod vašeg ormara i za svaku stvar imati predodređeno mjesto.

Pospremite nered

S godinama skupljamo stvari, neke koristimo svakodnevno, neke par puta mjesečno, a neke i rjeđe, no sve nam one trebaju. Bez obzira na to koliko stvari imate, mi u Stanci vjerujemo da nam je svima cilj imati dovoljno spremišnog prostora za sve. Izuzetno je važno da prostor za spremanje izgleda uredno, omogućava prilagodbu vašim potrebama i da bude funkcionalan. Bez organiziranog prostora za pospremanje može nam se učiniti kako smo u konstantnom stanju nereda. Prednost ugradbenog ormara po mjeri je upravo u tome što sami organizirate razmještaj polica i spremišnog prostora.

Postoje razne opcije i ovise isključivo o vašim željama i potrebama. Viseći ugradbeni ormari koji se instaliraju u zid  te omogućuju neometano čišćenje poda izvrsna su opcija. Koju god varijantu ugradbenog ormara odaberete sami određujete raspored ormara, gdje će biti smještene ladice, broj polica, hoćete dodati košaru, police na izvlačenje, nosač za hlače, koliko vješalica želite, itd…  Idealno rješenje za vaše nove ugradbene ormare po mjeri prikazat ćemo vam uz pomoć 3D vizualizacije projekta.

Konačni rezultat bit će najbolja kombinacija vaših zamisli i našeg iskustva s maksimalnom iskoristivosti. Time ćete svom domu dodati novu dimenziju organizacije prostora i pospremiti sve stvari koje niste znali gdje smjestiti. Velik izbor materijala i boja osigurava unikatnost vašeg ormara, ali i harmoniju s ostatkom već postojećeg namještaja.

Pogledajte ormare po mjeri izrađene u našoj radionici

Walk in ormar

Ormari nekada prisutni samo u američkim emisijama, u posljednje vrijeme prešli su u našu svakodnevicu. Walk in ormari su izuzetno praktično rješenje, koje osigurava urednost spavaće sobe i olakšava čišćenje i pospremanje. Odabir ovakvog tipa ormara organizacijski je pogodak jer se on radi isključivo po mjeri prostora i dizajnira prema potrebama njegovog vlasnika. Walk-in ormar dolazi u raznim varijantama , može biti bez vrata, s vratima, s vratima koja su ujedno i ogledalo, klizni ili zasebna prostorija koja se nalazi pokraj spavaće sobe. 

Još jedna velika prednost u osmišljavanju walk in ormara po mjeri je kreiranje reda i strukture, svaki predmet ima svoje logično mjesto, čime se štedi prostor u odnosu na standardni garderobni ormar. Kada je svaki predmet uredno složen i nema potrebe za kopanjem i premještanjem hrpi odjeće kako biste našli točno onu odjevnu kombinaciju koju ste to jutro osmislili nema ni nepotrebnog nerviranja za početak dana.  Zar to ne zvuči predivno?

Zaista smo oduševljeni pruženom kvalitetom usluge i već se radujemo našem slijedećem projektu koji smo im s povjerenjem povjerili- ormari po mjeri. Od srca tople preporuke. Ne uzimajte u obzir nikoga drugog, podignite telefon i nazovite Stancu danas! 🙂

- Manuela i Sanjin -

Zakažite sastanak u našem salonu

Odgovoriti ćemo na sva vaša pitanja, pokazati materijale i uzorke te vas savjetovati u odabiru najboljeg rješenja za vaš dom ili ured.