Kuhinje po mjeri, funkcionalnost i estetika povezani u jedno

Kako povezati funkcionalnost i estetiku u jedno kod planiranja i izrade kuhinje po mjeri? Vrlo jednostavno, ukoliko se odlučite potražiti našu pomoć kod izrade kuhinje po mjeri.

Kuhinje od davnih vremena  predstavljaju mjesta u domu u kojima se odvija najviše svakodnevnih aktivnosti: spremanje hrane, konzumiranje hrane, druženje s ukućanima i prijateljima , pisanje zadaća, a često su  i mjesto inspiracije za stvaranje nekih novih ideja. Mogli bi reći da je kuhinja najfrekventniji prostor u stanu te se kuhinja svojim oblikom i rasporedom u potpunosti mora stopiti sa svakodnevnim aktivnostima koje se u njoj odvijaju. Kako? Dobrim planiranjem i što boljim razmještajem kuhinjskih elemenata i aparata.

Kad je kuhinja u pitanju, želite da  je funkcionalna, kvalitetno izrađena  i na kraju estetski privlačna. Bez obzira želite li tradicionalni izgled kuhinje ili ste se odlučili za nešto trendovsko, svima je bitno da kuhinja ima mnogo prostora za spremanje posuđa, velike radne plohe i dosta mjesta za kretanje. Mi u Stanci trudimo se pomoći vam da prilikom planiranja svoje nove kuhinje budu zadovoljeni kriteriji: funkcionalnost, kvaliteta i estetika.

Zajedno krećemo korak po korak u izradu vaše kuhinje po mjeri.

Priikom planiranja i uređenja kuhinje najbolje je krenuti od vas samih, odnosno vaših životnih navika i načina života.

Za uspješno planiranje važno je dobro izmjeriti dimenzije prostora gdje će kuhinja biti smještena uvažavajući   prostorne zadanosti  i raspored postojećih instalacija koje treba prilagoditi potrebama.

Osmisliti  dobru organizaciju razmještaja kuhinje tzv. Radni trokut koji čini položaj štednjaka, sudopera i hladnjak (osim u kuhinja u jednom nizu), a cijeli trokut u prosjeku cca 3,5 m

Izrada tlocrta s preciznim položajem i dimenzijama kuhinjskih elemenata i aparata koja se prezentira kroz 3d vizualizaciju

Odabir materijala i okova od čega bi isplanirana kuhinja po mjeri trebala biti  izrađena

Prema vašim zamislima, a našim stručnim savjetima i prijedlozima, upuštamo se  u planiranje i izradu 3d vizualizacije vaše kuhinje po mjeri sve dok ne pronađemo optimalno rješenje jer kuhinje po mjeri koje mi izrađujemo ne poznaju standarde te se kod planiranja i izrade ovakve kuhinje  zaista može promišljati izvan okvira. To bi značilo da npr. radna ploha može biti na visini koju poželite, dubina, širina i visina elemenata u svakom trenutku prilagođena vašem prostoru i potrebama  ili da prozor za koji mislite da smeta, bez problema možemo uklopiti u postojeći dizajn.

Pogledajte kuhinje po mjeri izrađene u našoj radionici

Kad smo isplanirali kuhinju po mjeri i odredili njen najoptimalniji razmještaj postavlja se pitanje: Hoće li ta kuhinja biti vrhunske izrade i kvalitete jer nije proizvedena u tvornici?

Naravno. Cilj nam je izraditi kvalitetnu i dugotrajnu kuhinju po mjeri. Zašto? Jer na taj način zapravo smo u dobitku  i Vi i mi. Vi jer ćete dobiti veću vrijednost u vidu dugotrajnosti i zadovoljstva korištenja, a mi u vrijednosti preporuke koju ćete dati jer ste zadovoljni kvalitetom i izradom kuhinje. Upravo zbog toga u izradi kuhinje koristimo otporne i izdržljive materijale koje nabavljamo od renomiranih europskih proizvođača pločastih materijala i okova (Fudermax, Kaindl, Rehau, Blum…).

Drugi važan element koji je garancija za kvalitetu je da će vaša kuhinja biti izrađena ručno uz maksimalnu posvećenost pažnji da svaki njezin dio bude izrađen i ugrađen po najvećim standardima struke. Trebate znati da svaki komad vaše kuhinje detaljno prođe kroz ruke našeg majstora koji ulaganjem svoga znanja, rada, vještina  iskustva izrađuje kuhinju po mjeri prvenstveno prilagođenu vama i sudjeluje u projektu izrade od planiranja do montaže. Možemo  reći da pristupamo  izradi vaše kuhinje po mjeri na način kao da je radimo „za sebe“.

Imate li viziju vaše idealne kuhinje, radimo ih baš onako kako ste zamislili, uz naše savjete kao dodatan začin. Kuhinje po mjeri ne moraju biti klasične, i najčešće to i  nisu jer zapravo svaka kuhinja po mjeri koju radimo odiše svojom osobnošću i uvijek iznenadimo dodanom vrijednošću koja oduševljava.

Koje god vaše želje bile, mi ih možemo realizirati u sklopu izvedivog. Treba obratiti pažnju da svi prostori ne podnose jednako sve ideje, a naše iskustvo nas je naučilo da ono što je oku najljepše često nije funkcionalno u svakodnevnom životu. Obratite nam se ako želite baš savršenu kuhinju po mjeri.

Moj je projekt bio malena kuhinja, po mjeri prostora u mom stanu. Došao sa s idejom što i kako hoću, a oni su svojim idejama i prijedlozima još poboljšali njezin izgled i funkcionalnost. Kuhinju vam razrade do najsitnijih detalja i gotova je onda kada vam i kažu da će biti gotova. Ono što me dodatno oduševilo je što vam osim drvenarije montiraju i sve vaše kuhinjske uređaje i aparate i zaista nakon što odu možete slobodno početi kuhati. Nešto kao ključ u ruke.

- Ivan Bubić, Rijeka -

Zakažite sastanak u našem salonu

Odgovoriti ćemo na sva vaša pitanja, pokazati materijale i uzorke te vas savjetovati u odabiru najboljeg rješenja za vaš dom ili ured.