Kupaonski namještaj po mjeri vaše intime

Kada razmišljate o namještaju po mjeri sigurno vam nije prva asocijacija kupaonica, no vjerujte nam kad kažemo da bi upravo kupaonica, uz kuhinju trebala biti sinonim za namještaj po mjeri.

Dopustite nam da vas uvjerimo i pomognemo vam u realizaciji vaše nove kupaonice po mjeri!

Kupaonica je obično manja prostorija za koju je izuzetno važno da je oku ugodna i funkcionalna. Nebrojene su kombinacije osnovnih elemenata kupaonskog namještaja koje prvenstveno ovise o prostornim mogućnostima, navikama ukućana, načinima korištenja i proračunu. Iako je kupaonica prvenstveno funkcionalni prostor, to ne znači da ne trebate upotrijebiti maštu i stilski uskladiti i taj prostor s ostalim krasno uređenim dijelovima stana.

Što nam uvijek nedostaje u kupaonicama?

Odgovor na ovo pitanje je spremišni prostor, s kupaonskim namještajem izrađenim po mjeri to više nije problem! Viseći ormari, ormarići i ladice za kozmetiku izrađeni po mjeri vašeg prostora koji odgovaraju vašim navikama uštedjet će vam puno muka i prostora. Ugradbena jedinica u koju stanu perilica, sušilica i prljavi veš maksimalno će iskoristiti prazan zid s kojim niste znali što učiniti. Stolić ispod umivaonika izrađen po mjeri , osim što skriva cijevi, svakako će estetski uljepšati prostor i pritom stvoriti dodatni skladišni prostor za sredstva za čišćenje ili šminku. Pri dizajniranju kupaonskog namještaja stavljamo naglasak na dovoljno prostora za pohranu, kako bi sve stvari koje su vam svakodnevno potrebne imale svoje mjesto čime postižemo izvrsnu organizaciju prostora. Kombiniranjem zidnih polica i ormarića vaša  kupaonica zadovoljit će vaše potrebe za spremištem i stvoriti elegantni dojam organizirane i čiste kupaonice. Idealno rješenje za vašu novu kupaonicu po mjeri prikazat ćemo vam uz pomoć 3D vizualizacije projekta.

San svih vlasnika kupaonice je da ona uvijek bude čista i uredna i ostavlja dojam spa centra kako biste se u njoj mogli opustiti nakon napornog dana. Kada sve ručnike, prljav veš i kozmetiku možete pospremiti u namještaj osmišljen specifično za vaše potrebe puno se je lakše opustiti u vašoj luksuznoj spa zoni.

Pogledajte kupaonski namještaj po mjeri izrađen u našoj radionici

Trajnost kupaonskog namještaja

Kada započnemo s dizajnom vaše kupaonice, imajte na umu da ona mora biti funkcionalna barem petnaest godina, a možda i više!

Ovaj, tehnološki najzahtjevniji dio doma ujedno je prostor odmora i ugodne atmosfere koju stvaraju pomno odabrani detalji. Najbitnije značajke kupaonskog namještaja su da je vašemu oku ugodan i izrazito postojan radi specifičnih uvjeta koje vlaga i temperatura stvaraju u kupaonicama. Kod kupaonskog namještaja vrlo je važno da se u izrađuje od vlagootpornih i vodootpornih materijala, što mu često povisuje cijenu izrade, ali istovremeno garantira dugotrajnost. Na vama je da nam se javite, odaberete tonove i stil namještaja. A mi ćemo s velikom pažnjom pristupiti koncipiranju kupaonskog prostora s ciljem maksimalne iskoristivosti ujedinjenog u profinjenu i elegantnu cjelinu!

Natalia i Tomislav iz Stance su nam napravili ormariće za kupaonicu i kuhinju iz snova te u stvarnost prenijeli sve moje neuobičajene ideje. Nadam se da ćemo još kojom prilikom nastaviti vrlo ugodnu zajedničku suradnju i preporučam ih svima!

- Antonia Slavić, Pobri -

Zakažite sastanak u našem salonu

Odgovoriti ćemo na sva vaša pitanja, pokazati materijale i uzorke te vas savjetovati u odabiru najboljeg rješenja za vaš dom ili ured.