Kontakt

Stanca d.o.o. Rijeka, u centru grada prema Belvederu uredili smo našu malu oazu, ugodan poslovni prostor u koji ćemo vas rado primiti na dogovor, konzultacije ili prvo informiranje odnosno upoznavanje s vašim željama i potrebamaTermin susreta možemo dogovoriti na način koji vam najviše odgovara.
Ovisno o platformi ili aplikaciji kojom se koristite, možemo komunicirati putem SMSa, maila, messengera, vibera ili Whatsappa.
Ukoliko se radi o kakvom specifičnom prostoru, neobičnim dimenzijama zidova, izlomljenim površinama odnosno nemogućnosti da nam riječima dočarate interijer za koji želite izraditi namještaj po mjeri, mi ćemo se zaputiti k vama na lice mjesta radi detaljnijeg uvida, mjerenja i dogovora.

Zakažite sastanak

Termin susreta, dogovora i konzultacija potrebno je prethodno dogovoriti.
Prilagođavamo se vašem dnevnom rasporedu, te Vas u dogovoreno vrijeme očekujemo.  Ukoliko dođe do bilo kakve promjene, te niste u mogućnosti doći u dogovorenom terminu, molimo da nas obavijestite kako bi mogli zakazati novi susret.

Vrlo zadovoljni namještajem za čiju izradu smo odabrali Stanca tim. Od prvog trenutka smo bili upoznati s rokovima, cijenom i mogućnostima. Sve je uspješno određeno prema planu. Planiramo i dalje surađivati. Hvala Stanca!

- Lucija D.B.

Naš dnevni boravak

Naš pogled na posao

Ideja o „uspjehu preko noći“ može se svrstati u skupinu urbanih mitova. Takav uspjeh jednostavno ne postoji! Uspjeh je moguć jedino ako se radi, gradi i planira dugoročno. To znači razvijati korektan odnos sa svojim partnerima, suradnicima i klijentima. Pametno, pošteno i principijelno ophođenje te transparentna suradnja vode nas do dugoročnog opstanka i uspjeha tvrtke.
Osim korektnog odnosa i poštovanja prema suradnicima, vrlo su važni pozitivna i zdrava sredina i stav te kontinuirano u
čenje, usavršavanje i praćenje napretka struke.
U našem slučaju to znači da pra
ćenjem trendova i inovacija u izradi namještaja i izradi kuhinja po mjeri možemo biti konkurentni i ponuditi vam bolje, čvršće i trajnije  materijale kao i praktičnija rješenja, možemo vam pomoći da vi budete zadovoljniji a vaš prostor što ugodniji. 

Po(r)uka za kraj

U svakom poslu kao i u životu trudimo se njegovati osnovne ljudske vrijednosti i cijeniti čovjekov rad. Ljudske resurse usklađujemo s korporativnim vrijednostima te ih sustavno njegujemo i pratimo. Uz odgovoran, požrtvovan pristup i edukaciju klijenata dolazimo do  optimalnog rješenja. Sve što radimo, naša je referenca, ogledalo i briga, stoga smo uvijek visoko motivirani isporučiti što bolji i kvalitetniji proizvod. Baš kao da radimo za sebe!