Stanca - proizvodnja namještaja po mjeri

Tko je to?

Stanca smo mi, jedan Tomislav i jedna Natalia.
Snaga i um.
Praktičnost i mudrost.
Kreativac i organizator.
U svakom slučaju, dvojac koji se međusobno nadopunjuje i podržava.
Volimo stvarati, učiti i napredovati, volimo nova prijateljstva.

Volimo Vam ugoditi i znati da uživate u ljepoti svoga doma, jer uživamo i mi. Ljudi smo od sporta i aktivnog života u prirodi. Svaki slobodan trenutak provodimo na svježem zraku. Pomičemo granice i punimo baterije za novi radni dan! 
O nama - Stanca, Rijeka

Kuhinje po mjeri, ugradbeni ormari po mjeri, kupaonice, uredi…

Draže nam je kada naši radovi govore o nama, no u ovom slučaju nije da imamo izbora. Mi smo mala obiteljska tvrtka. Izrađujemo kuhinje po mjeri kao i sav ostali namještaj po mjeri, opremamo privatne i poslovne prostore, i ono najvažnije – jako volimo svoj posao. Osim posla, volimo mi još i velike pse, prirodu, kretanje i zdrav život!

Spremni smo na izazove
, što znači da ćemo u najvećem broju slučajeva pronaći načina za realizaciju vaše ideje. U situaciji gdje nam jednostavno ne možete objasniti i približiti što točno želite i o kakvom se prostoru radi, izlazimo na teren, odnosno dolazimo k vama na dogovor.

Komunikacija je važna

Uspješnost u poslu, osim neupitne kvalitete i besprijekorne usluge, dobrim dijelom ovisi o vještini komunikacije. Trudimo se biti jasni i organizirani s ciljem izbjegavanja nesporazuma, koji znaju biti prilično skupi! Osim toga, prilagođavamo se vašem načinu dogovaranja. Ovisno o platformi ili aplikaciji kojom se koristite, odgovaramo na poruke poslane putem SMSa, maila, messengera, vibera ili Whatsappa.

Ključ u ruke

Naš je sistem rada takav da odrađujemo kompletan posao. Izradimo namještaj po mjeri i dopremimo ga, spojimo vodu, struju i uređaje te prostor ostavljamo uredan i čist. Proces je to koji ne traži dodatnu organizaciju i kombiniranje s drugim majstorima i transportom, te automatski skraćuje vrijeme trajanja ukupnog posla. Mi smo odgovorni sa sve, bili zaslužni ili krivi!

Iskustvo, znanje i učenje

Dugogodišnje iskustvo proizvodnje namještaja po mjeri, rad na terenu, praćenje trendova i zahtijeva klijenata, upoznavanje novih materijala, visoka preciznost i kvaliteta oblikovanja, kao i težnja za inovativnim rješenjima, elementi su koji zajedno stvaraju optimalan namještaj za svaki prostor.

Cjelina

Odgovorno i profesionalno ulazimo u svaki projekt koji za nas predstavlja cjelinu 3 elementa: čovjek – prostor – namještaj!
Možemo usporediti namještaj po mjeri s odjećom! Odijelo broj 40 ne stoji vam baš najbolje. Broj 42 vam puno bolje pristaje. Nema sumnje, ugurali bi se vi i u 38, no pitanje je kako bi se osje
ćali i izgledali! Ono što želimo naglasiti je važnost cjeline, odnosno uklopljenost namještaja u prostor i vašeg osjećaja u svemu tome!

Zakažite sastanak u našem salonu

Odgovoriti ćemo na sva vaša pitanja, pokazati materijale i uzorke te vas savjetovati u odabiru najboljeg rješenja za vaš dom ili ured.