Naši radovi

Kažu da slika govori tisuću riječi! Slažemo se s ovom tvrdnjom te ćemo vas stoga provesti našom galerijom radova  i pokušati prokomentirati najčešće i najvažnije pitanje – koja je cijena namještaja po mjeri?! Odmah na početku valja razjasniti da u jednadžbi vrhunski dizajn + vrhunska kvaliteta = povoljna cijena jedan element ne odgovara istini. Uvijek dobijete točno onoliko koliko ste platili.
Kod izrade namještaja po mjeri postoje kategorije cijena koje odgovaraju kategorijama kvalitete materijala. Ovisno o tome što izaberemo, toliko plaćamo, a danas su mogu
ćnosti odabira i kombinacija toliko široke i detaljne te to uvelike utječe na formiranje konačne cijene.

Cijena namještaja po mjeri

Sjetit ćete se vjerujem, ne baš toliko davno, ponuda namještaja je bila skromna. U svijetu kuhinjskog namještaja postojala su dva, tri tipa donjih elemenata te još toliko gornjih i to je bilo sve. Stvari su bile puno jednostavnije. Birali smo kuhinju unutar tri postojeća modela. Pamtite narančaste Marles kuhinje?! To se ne zaboravlja! Tada se točno znala cijena metra gotove kuhinje. Sada je to potpuno nemoguće.

Danas nam je sve dostupno i izbor je toliko velik da možemo birati satima, danima, mjesecima. To zna biti dosta zbunjujuće i iscrpljujuće za one koji nemaju jasnu viziju onoga što žele.

Naš je zadatak da vas usmjerimo, da prepoznamo vaša lutanja i nedoumice te ih preoblikujemo u dizajn namještaja kojim ćete biti zadovoljni. Također, naš je zadatak realizirati vašu ideju spajajući tehnologiju, dizajn i funkcionalnost. Nudimo vam elegantna rješenja uz još elegantniju realizaciju. Zašto? Mi radimo po principu ključ u ruke!
Naš je sistem rada takav da odra
đujemo kompletan posao. Izradimo namještaj po mjeri i dopremimo ga, spojimo vodu, struju i uređaje te prostor ostavljamo uredan i čist. Proces je to koji ne traži dodatnu organizaciju i kombiniranje s drugim majstorima i transportom, te automatski skraćuje vrijeme trajanja ukupnog poslaMi smo jedini odgovorni, bili zaslužni ili krivi!

Zakažite sastanak u našem salonu

Odgovoriti ćemo na sva vaša pitanja, pokazati materijale i uzorke te vas savjetovati u odabiru najboljeg rješenja za vaš dom ili ured.