Uredski namještaj po mjeri (regali, stolovi, komode), prilagođen vašem prostoru, naša je misija

Planirate svoju tvrtku premjestiti u nove urede, ili pak otvarate ordinaciju, trgovinu, bistro te shodno djelatnosti želite izraditi uredski namještaj po mjeri, rado ćemo vam pomoći!

U uredu vi i vaši zaposlenici provodite polovicu svog vremena, to je mjesto gdje klijenti stječu dojam o vama i vašem poslovanju. Zapitajte se kakvu atmosferu želite stvoriti u prostoru, odnosno kakav dojam želite ostaviti na potencijalnog klijenta? Razmislite u kakvom se prostoru vi ugodno osjećate? Ovisno o odgovorima na sva ova pitanja, prostor koji dizajniramo po vašoj mjeri može biti od jednostavnog do izuzetno ekskluzivnog s fokusom na funkcionalnost. Ovisno o namjeni prostora, odlučit ćete se za moderan ili klasičan pristup.

Kakve veze namještaj ima s produktivnošću?

Kako bi atmosfera  u radnom prostoru bila produktivna potreban je i odgovarajući namještaj. S ciljem da se vaši zaposlenici i klijenti osjećaju što ugodnije. Dizajn i odabir namještaja imaju veliki utjecaj na kvalitetu radnog okruženja i percepciju klijenata o vašem poslovanju. Upravo iz tih razloga važno je osmisliti  prostor odgovarajućeg stila s visokom razinom funkcionalnosti u kojem će se vaši zaposlenici i kupci ugodno osjećati. Povećavajući razinu udobnosti i ugode osiguravate i veću produktivnost. Namještaj u uredu, bistrou ili pak trgovini treba odražavati viziju vašeg brenda.

Kombinirajući bogato iskustvo, individualan pristup, suvremenu tehnologiju i inovativne ideje, vrlo precizno i elegantno opremit ćemo i najzahtjevniji poslovni prostor. Kako biste lakše doživjeli samu ideju opremanja, idejna rješenja prikazat ćemo 3D vizualizacijom projekta.

Pogledajte uredski namještaj po mjeri izrađen u našoj radionici

Radite od doma?

Svjedoci smo vremena kada se radne navike mijenjaju. Sve više tvrtki odlučuje se klasične urede zamijeniti „radom od doma“.

Kada radite od doma, često je izazov osigurati si funkcionalan uredski prostor koji potiče koncentraciju i produktivnost. Često u stanu ili kući nema predviđene dodatne prostorije za ured, ali uz malo kreativnosti i našu pomoć vaš novi uredski kutak s namještajem po mjeri bit će prostor novih radnih uspjeha. Nudimo dizajn, izradu i  ugradnju radnog prostora koji će odgovarati vama i vašem domu. Bio to klasičan radni stol, praktične police, viseći ormar, višenamjenski stol s ladicama raznih veličina koji će vam omogućiti bolju organizaciju, pomoći ćemo Vam osmisliti  inteligentno rješenje za optimizaciju vašeg prostora. Nakon što zajednički dođemo do optimalnog rješenja kako bi vaš uredski namještaj po mjeri trebao izgledati, isti ćemo po mjeri izraditi u našoj radionici i finalno montirati ga u vašem uredu.

Sav naš uredski namještaj osmišljen je i ručno napravljen prema specifičnim zahtjevima svakog klijenta i izrađen je da traje. Javite nam se da dogovorimo termin sastanka kako bismo osmislili prostor prilagođen vašoj djelatnosti, vama i vašim klijentima.

Zašto je zadovoljstvo bilo surađivati s Nataliom i Tomislavom? Od prvog kontakta jasno vam je da se radi o ljudima koji znaju što rade i tome pristupaju zdušno neovisno o veličini vašeg projekta.

- Ivan, Rijeka -

Zakažite sastanak u našem salonu

Odgovoriti ćemo na sva vaša pitanja, pokazati materijale i uzorke te vas savjetovati u odabiru najboljeg rješenja za vaš dom ili ured.