Cijene i popusti “po mjeri”

Popusti po mjeri - Stanca, Rijeka

Krenimo od samog početka.
Matematika je vrlo egzaktna znanost. Tu su dva i dva uvijek četiri!
Vodeći se tom logikom kod formiranja konačne cijene, naša je računica na tržištu uvijek prilično realna i zbroj je cijene odabranog materijala i vremena utrošenog u izradu. Sve je transparentno, jasno i glasno.

Kako formiranje cijene funkcionira u praksi!

Na primjer, imamo klijenta s kojim smo dogovorili izradu kuhinje, elemenata hodnika i velikog ormara u spavaćoj sobi. To znači da sve dogovaramo s istom osobom, da na jednom mjestu mjerimo prostor te na kraju sve skupa dovozimo i montiramo u istom domu. Tu smo uštedili vrijeme jer nismo vozili na tri lokacije i nismo dogovarali svaku stavku s troje različitih ljudi. Također, kako smo naručivali više materijala, dobili smo bolju cijenu. Sve su to komadići mozaika koji se slažu i na kraju nam otvaraju prostor za dodatni popust na ukupan posao.
To nije slučaj kada, recimo, dogovaramo izradu samo jednog elementa.
No, to sve sigurno znate, jel’da ?!

Spomenuli smo ranije da je naša cijena uvijek prilično realna i ne odudara u velikoj mjeri od one u trgovačkim lancima. To znači da za neznatno više novaca imate kuhinju koju ste sami osmislili i koja vam stilom života, izgledom, kvalitetom, rasporedom ladica, visinom radne ploče … u potpunosti odgovara. Zapravo, dobili ste personalizirani i slobodno možemo reći ručno izrađen krajnji proizvod. Tako i treba biti s obzirom da vas čeka život u simbiozi idućih dvadesetak godina!

A gdje je tu popust?

Hm, vidjeli ste na letku da tamo negdje nude 50% popusta na kuhinje!
Ok. Sve je moguće, ali…
Kada bi vam mi dali te uvjete, to bi značilo da smo vam poklonili naš rad, vrijeme, znanje, iskustvo i sve te male tajne velikih majstora zanata. Kroz posao smo naučili cijeniti umijeće drugih i shvatili da svatko posjeduje vještine koje treba nagraditi!

Zato kod nas taj nerealan popust od 50% ne postoji!
Kod nas postoji popust po mjeri!
Kako i sami u kupnji volimo bolje proći, za svakoga od vas pronaći ćemo pravu mjeru popusta. Želja nam je kroz posao ostvariti dvostruko zadovoljstvo – i vaše i naše! Jedino tako ova priča ima smisla! Slažete li se?

Podijeli članak

Odgovori