Kakav kupaonski namještaj po mjeri odabrati?

Kupaonski namještaj po mjeri-Rijeka Stanca

Kupaonski namještaj po mjeri vaše intime

Kada razmišljate o namještaju po mjeri sigurno vam nije prva asocijacija kupaonica, no vjerujte nam kad kažemo da bi upravo kupaonica, uz kuhinju trebala biti sinonim za namještaj po mjeri.

Zašto je važno da je kupaonski namještaj pomno odabran?

Kupaonica je obično manja prostorija za koju je izuzetno važno da je oku ugodna i funkcionalna. Nebrojene su kombinacije osnovnih elemenata kupaonskog namještaja koje prvenstveno ovise o prostornim mogućnostima, navikama ukućana, načinima korištenja i proračunu. Iako je kupaonica prvenstveno funkcionalni prostor, to ne znači da ne trebate upotrijebiti maštu i stilski uskladiti i taj prostor s ostalim krasno uređenim dijelovima stana.

Kupaonski namjestaj po mjeri Rijeka Stanca 3
Kupaonski namjestaj po mjeri Rijeka Stanca 4

Što nam uvijek nedostaje u kupaonicama?

Odgovor na ovo pitanje je spremišni prostor, a sa kupaonskim namještajem izrađenim po mjeri to više ne mora biti problem. Viseći kupaonski ormari, ormarići i ladice za kozmetiku izrađeni po mjeri prostora koji odgovaraju navikama ukućana uštedjet će puno prostora i olakšati organizaciju. Ugradbena jedinica u koju stanu perilica, sušilica i prljavi veš maksimalno će iskoristiti prazan zid. Stolić ispod umivaonika izrađen po mjeri, osim što skriva cijevi, svakako će estetski uljepšati prostor i pritom stvoriti dodatni skladišni prostor za sredstva za čišćenje ili šminku. Pri dizajniranju kupaonskog namještaja uvijek treba staviti naglasak na dovoljno prostora za pohranu, kako bi sve stvari koje svakodnevno koristite imale svoje mjesto čime postižemo izvrsnu organizaciju prostora. Kombiniranjem zidnih polica i kupaonskih ormarića svaka kupaonica zadovoljit će potrebe za spremištem i stvoriti elegantni dojam organizirane i čiste kupaonice.

San svih vlasnika kupaonice je da ona uvijek bude čista i uredna i ostavlja dojam spa centra kako biste se u njoj mogli opustiti nakon napornog dana. Kada sve ručnike, prljavo rublje i kozmetiku možete pospremiti u kupaonski namještaj osmišljen specifično za vaše potrebe, kupaonica će  biti postati mjesto ugodnog boravka i opuštanja.  Ako je ovakva kupaonica ono što vam treba, javite nam se u Stancu kako bismo zajedno kreirali vašu spa kupaonicu po mjeri!

Kupaonski namjestaj po mjeri Rijeka Stanca 2

Podijeli članak

Odgovori