Što je Rauvisio Crystal i zašto bi Vam ga preporučili?

Rauvisio Crystal - kuhinje po mjeri

Danas, prilikom odabira materijala od kojega želimo da nam namještaj po mjeri bude izrađen, imamo veliki raspon  materijala od onih tehnološki manje zahtjevnih do onih koji su današnjom tehnologijom dovedeni skoro do savršenih. Jedan od tih „savršenih“ ubraja se i Rauvisio Crystal.

Riječ kristal označava čisti led . Kristali su dio prirode, bili su to prije nas i ostati će iza nas. Veličanstveni i otporni,  plijene svojom snagom, svjetlošću i dubinom koju unose u svaki životni prostor. Inspiracija su mnogim kreativnim stvaralaštvima, pa tako i tvrtki Rehau koja je zaslužna za ovu pametnu staklenu inovaciju. Oni su kako bi udovoljili profinjenom ukusu potrošača kreirali  materijal službenog naziva Rauvisio Crystal  – materijal  koji je idealna zamjena za staklo. Tko u svom domu ne bi poželio ovakvu čistoću i profinjenost?

Staklo se široko koristi u modernom dizajnu namještaja – bilo da se radi o kuhinji, kupaonici ili dnevnoj sobi i kao takav posebno je  popularan materijal za prednje dijelove namještaja zahvaljujući svom posebnom  izgledu i osjećaju.

O čemu se tu zapravo radi kada pričamo o samom sastavu materijala?

Izgleda kao staklo, a nije staklo! Zapravo se radi o visokokvalitetnim pločama  medijapana na koje je sprešano 2 mm polimernog stakla  čijom posebnom završnom rubnom obradom  postižemo efekt kristala .  Ovaj materijal kombinira visokokvalitetni izgled pravog stakla s prednostima polimernog materijala, te nudi maksimalnu fleksibilnost za proizvodnju fronti, podloga i okvira sa efektom stakla.

O kvaliteti i zavidnim svojstvima ovog materijala dovoljno govori činjenica da ga  za izradu namještaja uglavnom biraju arhitekti i dizajneri interijera, tj. stručnjaci koji su upoznati sa njegovim prednostima, te su spremni uložiti nešto više financijskih sredstava kako bi svojim klijentima pružili superiorni proizvod. Zašto je tome tako?

Rauvisio Crystal

Jedan od razloga je vizualni efekt  dubine samog materijala čime se unosi doza luksuza u svaki interijer . Također, pojačava dozu transparentnosti te vizualno povezuje prostore. Osim ovog prvog dojma, valja znati da je upola lakši i deset puta otporniji na lom i udarce od pravog stakla, da je otporan na ogrebotine te izuzetno jednostavan za održavanje samo uz pomoć vlažne krpe što Vam garantiramo iz vlastitog iskustva. I za spomenuti, danas ne manje bitna činjenica, da je površina ovog materijala neporozna odnosno zadovoljava najviše higijenske standarde.

Ove su činjenice izuzetno bitne za obitelji s razigranom malom djecom ili kućnim ljubimcima koji traže da im kuhinjske plohe budu otporne na mehaničke udarce a istovremeno lake za održavanje. I još jedna zanimljiva, a ne manje važna činjenica. Odaberete  li Rauvisio Crystal visokog sjaja kao kuhinjsku frontu, vaša će djeca po njemu moći pisati markerima za bijelu ploču, za divno iskustvo odrastanja!

A sad kad smo sve to lijepo opisali uvijek slijedi pitanje: a koliko će nas to koštati?

Rekli bi da će Vas koštati točno onoliko koliko ste spremni platiti ako u izradu svoje nove kuhinje gledate kao jedno od dugoročnijih  ulaganja u svoj dom.   Inače, Rauvisio kristal spada u viši cjenovni rang, i cijena mu je nešto veća od materijala koji se inače koriste u izradi kuhinjskog namještaja (oplemenjena iverica, lakirani medijapan, akril itd.), ali cijena je zaista u ovom slučaju opravdana kvalitetom – njegove prednosti s lakoćom nadilaze financijske zahtjeve.

Rauvisio Crystal

Mi iz Stance već neko vrijeme ugrađujemo  ovo „pametno staklo“ u različite tipove namještaja i uvijek ga preporučamo svim našim klijentima  ukoliko žele svojem namještaju dati specifičan, visokokvalitetni touch, te naravno ako im to njihove financijske mogućnosti dopuštaju.

Nadamo se da smo Vam s ovom pričom uspjeli odgovoriti na pitanje o čemu se radi kad spomenemo Rauvisio kristal , a možda će i nekome od Vas olakšali odabir materijala  pri izradi namještaja po vašoj  mjeri!

Podijeli članak

Odgovori